En elCurriculum podrás crear tu Currículum Vítae en forma de Currículum Web y acceder a nuestras Ofertas de Empleo...

Tècnic/A D’Injecció De Plàstics

Marlex Recruiting Publicada hace 2 semanas

Datos Generales

Vacantes1
LocalizaciónMartorell (Barcelona)

Descripción de la Oferta

MARLEX RECRUITING és la divisió especialitzada en selecció de professionals i executius de la firma Marlex Human Capital. Treballem ben a prop des de les més de 40 oficines repartides per tot territori de Catalunya.
Funciones
En dependència directa del departament de Manteniment, la persona seleccionada s’encarregarà en col-laborar en la implantació de projectes de millora per optimitzar processos i vetllar pel bon funcionament dels processos i informar d’oportunitats de millora. A més, de realitzar el seguiment de la documentació a completar en planta. Definir i millorar en la reducció de minves en els processos actius i solucionar incidències de qualitat en els processos d’injecció.
Requisitos
El perfil correspon a un/a professional amb una formació de Formació de Grau Mig o Superior. Es requereix aportar experiència mínima de 5 anys com a tècnic de processos d’injecció. Es valoraran experiència en processos de vulcanització injectada i del sector Medical Devices (ISO 13485). Pensem en una persona implicada i amb una alta motivació i aprenentatge A més, d’adaptació al canvi i flexible, habituat a treballar en equip.
Se ofrece
- El/la candidat/a seleccionat/da s’incorporarà a una empresa en ple creixement, s'integrarà a un equip jove i dinàmic, on podrà optar a un lloc de treball estable que li permetrà créixer i evolucionar professionalment. Oferim absoluta confidencialitat en el transcurs del procés de selecció.
Ciudad: martorell

Habilidades Requeridas

Compartela

Ofertas de Empleo y Trabajo en Bolivia

¡Regístrate GRATIS!
Regístrate